ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

КОНТАКТ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА ВЕЛЕС
Адреса:
Алексо Демниевски бр.11
1400 Велес

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 043 212 032
Број на мобилен телефон: 043 222 032