ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

ПРОМОЦИЈА НА ВТОРАТА КНИГА ОД САТСАНГ - СРЕДБА СО ВИСТИНАТА

sadsang

Во организација на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ и Јога здружението од Велес, на 6.10.2013 се одржа промоција на книгата на учителот Павлос К. Хасанагас „Сатсанг - средба со вистината“, книга втора.

На промоцијата присуствуваше авторот на книгата, учителот по јога Павлос К. Хасанагас, а промотор на делото беше Димитар Апасиев.

Настанот се случи во Ликовниот салон, во чест на јубилејот 20 Години јога во Велес и 30 Години издавачка дејност на Сојузот.

Ова е петта книга во издание на Јога-сојуз на Македонија и втор дел од книгата „Сатсанг - средба со вистината“ која е издадена во 2012.

Share