ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

ВРАЧЕНА БЛАГОДАРНИЦА „9-ТИ НОЕМВРИ“ ОД СТРАНА НА ОПШТИНА ВЕЛЕС

biblioteka logoПо повод 9 ти ноември, денот на Општина Велес, на свечената седница на Советот на Оптина Велес, во салата „Бели мугри“, беа доделени неколку признанија и награди кои традиционално Општината ги доделува на заслужни граѓани и институции кои во изминатата година со својот ангажман ја промовирале општината и придонеле за нејзин развој. Меѓу наградените, годинава беше и Локалната библиотека „Гоце Делчев“, која за својата работа и ангажман на полето на културата, беше добитник на благодарница „9-ти Ноември“.

Share