ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

КООРДИНАЦИЈА НА АКТИВНОСТИТЕ НА 47-те ДРС

biblioteka logoИ оваа година, Општина Велес, координацијата на активностите на 47-те Детски Рацинови средби и го довери на Локалната библиотека „Гоце Делчев“. Од страна на Градоначалникот на Општина Велес, беше формиран организациски одбор составен од претставници од повеќе институции, чиј претседател е Игор Крајчев, директор на Локалната библиотека „Гоце Делчев“. Организацискиот одбор има задача да ја осмисли и спроведе програмата на 47-то издание на оваа детска поетска манифестација.

Share