ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

АКТИВНОСТИ НА ЛОКАЛНАТА БИБЛИОТЕКА ПО ПОВОД „ДЕНОТ НА ДРВОТО“

biblioteka logoНа 3.12.2014 година вработените во Локалната библиотека „Гоце Делчев“ земаа учество на акцијата Акцијата „Ден на дрвото 2014“ која се реализираше со пошумување на локација м.в. Пуплин (Езеро Младост). Вработените во Локалната библиотека традиционално ја поддржуваат оваа акција и со својот личен придонес инвестираат во својата иднина и во иднината на следните поколенија.

Share