ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

ПРОДОЛЖУВА ПРОЕКТОТ„КОНВЕРЗАЦИСКИ ЧАСОВИ“ ВО СОРАБОТКА СО ВОЛОНТЕРИ НА МИРОВНИОТ КОРПУС.

biblioteka logoЛокалната библиотека ги поканува сите заинтересирани граѓани кои имаат одредено познавање на англискиот јазик, а сакаат истиот да го усовршат со практична употреба, да се пријавата во просториите на библиотеката зашто новиот циклус на конверзациски часови со волонтерите на мировниот корпус ќе започне во понеделник на 26.1.2015 година со почеток во 19 часот.Напоменуваме дека не се работи за наставни часови, кои се по наставна програма, наменети за лица кои не го познаваат јазикот, туку едноставно за можност за оние кои го познаваат јазикот до одреден степен истиот да го усовршат со помош на негова примена.

Share