ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Промоција на дела од велешката авторка Олга Новачева

На 17 мај, оваа година, со почеток во 19 часот и 30 минути, во Ликовниот салон во Велес, се одржа промоција на двете дела од велешката писателка Олга Новачева - „Тивките молњи на Перун“ и „Да се биде“.

Промотори на книгите беа д-р Веле Алексоски и Нада Алексоска. Промоциите беа во организација на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ - Велес и Клубот на писатели Коста Солев Рацин од Велес.

Share