ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Промоција на книгата „Порака за тебе“ од Вера Благојевиќ

На 14 јуни, во малата сала на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ - Велес, со почеток во 11 часот, се одржа промоција на јубилејната 30 збирка поезија за деца од авторката Вера Благојевиќ со наслов „Порака за тебе“. Промоцијата беше во организација на библиотеката а во соработка со клубот на писатели „Коста Солев Рацин“ - Велес. Промотор на книгата „Порака за тебе“ беше поетесата Јасмина Ѓоргиева од Велес.

Share