ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Промоција на книгата „Успеси и заговори 1993“ од Стојан Андов

Општина Велес и Локалната библиотека „Гоце Делчев“ - Ве покануваат да присуствувате на промоцијата на најновата книга на Стојан Андов, „Успеси и заговори 1993“ која ќе се одржи во малата сала на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ - Велес, на 4.10.2018 (четврток), со почеток во 12 часот. Промотори на настанот се Љубомир Гајдов и Љупчо Арсовски, а извадоци ќе интерпретира актерот Мето Јовановски.


Share