ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Промоција на на книгата „Златоусно слово“ од д-р Васил Тоциновски

 

Во рамки на чествувањето на празникот 11 Октомври, Општина Велес и Локалната библиотека „Гоце Делчев“ Ве покануваат да присуствувате на промоцијата на книгата „Златоусно слово“ од д-р Васил Тоциновски која ќе се одржи во малата сала на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ - Велес, на 10.10.2018 (среда), со почеток во 11 часот. Промотори на настанот се д-р Васил Дрвошанов и д-р Славчо Ковиловски. Ве очекуваме...

Share