ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Свечено отвoрање на изложба „100 години од македонскиот фронт““

 

Во понеделник, на 10.12.2018 година, со почеток во 18 часот, во малата сала на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ - Велес, ќе се отвори изложба на фотографии „100 години од македонскиот фронт“, подготвена од АНИМ (Асоцијацијата на наставници по историја на Македонија), а во соработка со Општина Велес и Локалната библиотека „Гоце Делчев“. Изложбата ќе биде поставена во текот на целата работна недела и ќе може да се посети во работното време на библиотеката од 8:30 до 21 часот. Ги покануваме сите граѓани кои се заинтересирани, да дојдат во просториите на библиотеката и да ја посетат изложбата.

Share