ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИТЕ

 

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека Локалната библиотека „Гоце Делчев“ - Велес, од среда, 30.09.2020, започнува со работа.

Работното време на библиотеката останува исто како и претходно - од понеделник до петок од 8 до 16 часот.

Целосно ќе се почитуваат препораките и мерките предвидени во Протоколот за работа на библиотеките.

Ви благодариме на разбирањето и се радуваме што повторно ќе ги примиме нашите читатели, а книгата повторно ќе живее.

Share