ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Онлајн промоција на делата на велешкиот автор Александар Николовски „Џокер во покер“,„Страв од вистината“,„Невеста од соништата“,„Змијарот“ и „Ќе посакаш да умреш“.

 

Share