ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Промоција на книгата„Среќната девојка“

12 февруари он лајн Промоција на книгата „Среќната девојка“ на ученичката Вероника Саздовска.

 

Share