ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Во пресрет на 14 Февруари - Денот на љубовта, виното

Во пресрет на 14 Февруари - Денот на љубовта, виното, Локалната библиотека„Гоце Делчев“ Велес, за сите љубители на пишаниот збор организираше изложба на книги со љубовна тематика.Добрата книга е секогаш сигурен избор.Еве предлог на дел од
книгите.

 

Share