ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Меѓународниот ден на дарување книги се одржува на 14 ти февруари

Меѓународниот ден на дарување книги се одржува на 14 ти февруари. Главната цел на овој ден е книгите да стигнат во рацете на повеќе деца.Идејата е да се охрабрат луѓето да поклонуваат книги.

Затоа Локалната библиотека„Гоце Делчев“ од Велес ве поканува да подарите книга на пријател, на вашето дете, да донирате во некоја организација која дистрибуира книги на деца на кои им се потребни.

Share