ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЛОКАЛНА БИБЛИОТЕКА, ВЕЛЕС

Е-пошта Печати PDF

Промоција на новата книга „Неверство“

По повод 8 ми март во медиотеката на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ Велес се реализираат два настани:


1. Промоција на новата книга „Неверство“ од нашата авторка Емилија Златкова Анастасова.

2. Изложба на книги во медиотеката

Share