Известување

Почитувани читатели,

Поради изведување на градежни работи (промена на под) Библиотеката нема да работи  на 30.11. 2021г.(вторник) и 1.12.2021г. (среда). Задоцнина овие два дена COBISS-системот нема да  евидентира.

Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

Локална библиотека „Гоце Делчев“ Велес

директор

Стефани Андреевска