Промовирана стихозбирката „Заемна спокојност“ на Божидар Јовиќ

Промовирана стихозбирката „Заемна спокојност“ на Божидар Јовиќ

Во организација на Клубот на писатели „Коста Солев Рацин“ и Локалната библиотека „Гоце Делчев“ Велес, денес во Медијатеката на библиотеката беше промовирана стихозбирката „Заемна спокојност“ на Божидар Јовиќ. Промоторот Лили Арсова, претседател на Клубот на писатели...
Во велешката библиотека промовиран романот „2248“ на Емилија Златкова Анастасова

Во велешката библиотека промовиран романот „2248“ на Емилија Златкова Анастасова

Во Локалната библиотека „Гоце Делчев“ Велес, роднокрајниот автор Емилија Златкова Анастасова го промовираше својот најнов роман „2248“. „И покрај тоа што е дел од серијалот за детективката Силјановска и свештеникот Михаил, романот „2248“, претставува своевиден...