Fotograf

По повод раѓањето на Гоце Делчев, Локалната библиотека распишува награден фото конкурс на тема: „„Книга за во зима“

Foto konkurs 2023

Фотографиите може да ги испраќаат на нашата меил адреса bibliotekaveles22@gmail.com со следните податоци: име и презиме, телефон и возраст. Пристигнатите фотографии ќе ги споделуваме на веб-страницата на Библиотеката www.bibliotekaveles.org.mk и фан страната на Фејсбук.

Ќе бидат доделени по 3 награди за прво, второ и трето место посебно од Одделот за возрасни и од Одделот за деца.