Доделени наградите од литературниот конкурс „Новата година носи детки радост“

Доделени наградите од литературниот конкурс „Новата година носи детки радост“

Доделување на дипломи и награди за наградените ученици од литературниот конкурс за поетски творби, организиран од Клуб на писатели „Коста Солев Рацин“ – Велес и Локалната библиотека „Гоце Делчев“, Велес.   Благодарност до сите ученици и ментори за...