Нови наслови од Издавачката куќа „Три“

Да ѕирнеме во пишаниот свет на „Три“.

Да нѐ понесе зборот низ просторот и времето.

Да воздивнеме по изгубената љубов, да ја пронајдеме половината што недостига, да ја разрешиме мистеријата што се плете во животот.

Да го пронајдеме оној миг што има значење и да побараме никогаш да не нѐ остават.

Затоа нурнете се во светот на „Три“ и не оставајте книгите да чекаат на Вас.

Уживајте во новите наслови!

 

Виртуелна Библиотека

АУДИО БИБЛИОТЕКА НА НССРМ

Е-РЕПОЗИТОРИУМ

Би ве интересирало

Промовирана книгата „Тркало на животот“ од Ленче Китанова

Промовирана книгата „Тркало на животот“ од Ленче Китанова

Во просториите на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ Велес се одржа промоција на книгата „Тркало на животот“ од авторката Ленче Китанова. Настанот го отвори директорката Снежана Бошевска, а го водеше модераторот Стефанија Јакимовска.   Извадоци од романот читаше...

Промоција нa романот од Родна Јанчева – „ Непребол”

Промоција нa романот од Родна Јанчева – „ Непребол”

Промоција нa петтиот романот од Родна Јанчева - „ Непребол” во Локалната библиотека,,Гоце Делчев“ Велес во соработка со клубот на писатели „К.С.Рацин„. Родокрајната авторка преку овој роман го прикажува животот на едно традиционално македонско семејсво во текот на...